Kreative byggegrunde ved Gottes Grue i Gråsten

Her er de så - om ikke Muhamed tegningerne så dog tegninger, der ikke kunne vises i aviserne

På opfordring fra Teknisk Udvalgs formand i Gråsten blev nedenstående planer udarbejdet.

Partiet Venstre, Tværpolitisk Forening og ikke mindst formanden var stærkt utilfreds med en lokalplan, som var på vej til at blive presset igennem af borgmesteren.

Tegningerne blev utroligt godt modtaget af halvdelen af byrådsmedlemmerne, administrationen og andre involverede i nabolaget til den nye lokalplan. Tegningerne tog tydeligt højde for borgernes høringssvar og specielt tilpasningen til skoven og indkooporeringen af naturelementer i lokalplanen gjorde den speciel. Forslaget blev afleveret som et indspark fra Danmarks Naturfredningsforening til at forbedre og ændre det offentligtgjorte lokalplanforslag.

I et forsøg på at skabe debat om lokalplanen blev tegningerne sendt til aviserne. Af uransagelige grunde var der ingen aviser, som turde vise planerne.

Med Socialdemokraternes absolutte flertal og en stejl borgmester blev en meget kritiseret og kedelig lokalplan trumfet igennem i hast.
Vejføringen ville virke kraftigt hastighedsnedsættende og grundenes udformning lægge op til kreative haveanlæg.

Den kløverformede afslutning op mod skoven ville give beboerne en fantastisk panorama udsigt mod skoven og give en stærk fornemmelse af naturens nærvær. Formen giver mere end dobbelt så mange grunde udsigt og udgang til skoven i forhold til den lokalplan der blev vedtaget.

De forskellige størrelser på grundstykkerne giver alle aldersgrupper mulighed for at få en have, som passer til ønsker og behov.Skulle også De have et ønske om et innovativt nybyggeri, er Form & Grafik måske den rigtige partner.