Cases ...bliv inspireret af vore kundeløsninger

Vi leverer alt på tryk

Det har aldrig været billigere at fremstille tryksager og vi kan tilbyde hele paletten fra visitkort, brochurer, kataloger, blade og til plakater og bøger i højkvalitets offset eller digitalprint. Både små og store oplag i alle mulige formater, med prægning, hel- eller partiel lak og udstandsninger og bukkefolder. Ja næsten kun fantasien sætter grænserne for hvad der idag er muligt.
Mange tryksager kan køres som såkaldte samtrykssager hvilket medfører særligt billige priser.
Vi kan hjælpe dig fra idé til færdigt arbejde, og du kan bruge os både helt eller delt til din næste publikation.


Fra idé til færdigt arbejde

Form & Grafik producerer mange tryksager, og vi kan også tilbyde de meget populære e-katalog løsninger, som ved hjælp af et link på et website, åbner op for de mange funktionaliteter dette medie byder på.

Husk vi arbejder for dig fra idé til færdigt arbejde!

Se nogle eksempler herunder
på tryksager som også er lanceret som e-kataloger.Møbelhuset 2 og indbo center i Tønder

Møbelhusene i Tønder er kendte i både ind- og udland for deres meget store sortiment af både danske møbelklassikere og scandinavisk møbeldesign over en bred kam.

Form & Grafik har gennemfotograferet husene med HDR fotooptagelser og fremstillet en 8-sidet flyer på dansk og tysk som viser escensen af udstillingerne i de store huse.
Folderen hører nærmest til det faste inventar i møbelhusene i Tønder og spiller en vigtig rolle som budbringer og udvidet visitkort.
Ikke mindst Møbelhuset 2 udstråler en ganske særlig atmosfære, som det ligger der midt på gågaden, fyldt med de fineste møbelklassikere. Kun få hundrede meter fra Tønder museum med den store samling af Wegner stole.
Klik her for at se bladre-folder

Dansk Hårdttræ Savværk DHS - Design for life

Med et nyt varemærkeregistreret firmalogo og et helt nyt grafisk udtryk har vi moderniseret virksomhedens profil udad til. Produkt porteføjlen er grupperet og klarlagt med nye varemærkeregistrerede navne og klare grafiske udtryk.
Også produkterne har vi været involveret i at designe og produktudvikle med f.eks. et nyt og opdateret program af hegn i hårdttræ.
Et nyt og velbesøgt website er den nye krumtap i præsentationen af de fornemme produkter i hårdttræ.
DHS tilbyder et standardprogram, men producerer også rigtig mange kundeopgaver for arkitekter, ingeniører og håndværksmestre.

Se websitet her: www.dhs.as

DHS OUTDOOR brochure

Klik og se brochuren

Morgan Club Denmark - en klub med rigtige biler.

Også mindre kunder får naturligvis en seriøs behandling hos Form & Grafik.

Da klubben første gang kom til os, var det med et fotokopieret sort/hvid hæfte i hånden. Nu står vi for et yderst eksklusivt og lækkert magasin i fuld firefarve tryk, som medlemmerne er glade for. Nu passer magasinet til de fede biler.

Klubbens logo var før en sort/hvid stregtegning som vi har lavet et stykke meget lækkert grafik ud af, og som nu pryder alle steder i tryksager og på nettet.Morgan Club Denmark
Bladproduktion

Klik på magasinet og se det som e-katalog

Morgan klubblad

Udgave: 1.12

Udgave: 2.10


isoment er et begreb i den danske byggebranche, og dækker over de inovative højisolerede byggelementer som produceres og markedsføres af det hæderkronede ROUST SPÆR.

Med det nye varemærke ønsker ROUST SPÆR at forstærke markedspositionen og kendskaben til deres produkter i det hele taget.

Form & Grafik har opfundet navn og logo og vi har udført utallige opgaver lige fra visitkort, 3D illustrationer til skilte og flag. Vi har gennemfotograferet en snes flotte referencer, produceret tryksager og arbejdet på virksomhedens branding.
Et vellykket koncept.

Roust e-katalog

E-Katalog for isoment og Roust Spær A/S

Klik på brochuren og se den som e-katalog


Mercedes Benz Klub Danmark - Sølvstjernen

SØLVSTJERNEN, er navnet på Mercedes Benz klubbens flotte medlemsblad. Navnet henleder naturligvis til det Mercedes Benz logo som dekorerer alle Mercedes biler.
Sølvstjernen hører til en af de flotte publikationer vi løbende står for produktionen af.
Medlemsbladet udkommer kvartårligt.


Mercedes Benz Klub Danmark får trykt deres medlemsblad af os

Klik på magasinet og se det som e-katalog.

Danmarks Naturfredningsforening i Sønderborg Kommune

FREMTIDENS NATUR
Biodiversitet i et sammenhængende naturnetværk

Dette er titlen på et omfattende arbejde om naturen, pleje af den og et utal af forbedringsforslag til at bevare, pleje og forbedre levevilkårene og højne biodiversiteten i Sønderborg Kommune.

Form & Grafik har stået for layout, rentegning og produktionen af bladet og leveret mange af fotografierne til publikationen, samt skrevet nogle af artiklerne.
Der er også lavet en hel del billedbehandling.Fremtidens natur i Sønderborg Kommune
80 - siders blad for Danmarks Naturfredningsforening
Klik på bladet og se det som e-katalog
Download pdf


FRØSLEV TRÆ har vi arbejdet for i mange år.

Opgaverne har været fra scratch eller er del af en gennemgående og konsekvent markedsføring vi har stået i spidsen for i over 20 år.

Vi har arbejdet fra idé fasen til uendeligt mange produkter som fotografi, teknisk tegning, forståelses grafik, tekstforfatning, koncept og branding udvikling, intern logistik af hele varesortimentet, skiltning og messedekoration, samt utallige tryksager, salgsmapper og ikke mindst Frøslev Træ på internettet i en meget lang periode.

E-Katalog for Frøslev Træ A/S

Håndbold herre reklamerer for Frøslev Træ Hus
Klik på brochuren for e-katalog

FT Træhus e-katalog