World Wide Websight ...vi hjælper dig på nettet

Websitet er virksomhedens kommunikationsrum. Her bydes den besøgende velkommen og man præsenterer sig selv. Med et website bliver en virksomhed, dens produkter og information, i princippet åben for alle interesserede, på alle tænkelige tidspunkter. Hjemmesiden kan både bruges til at fortælle om virksomhedens almindelige aktiviteter og den kan inddrages i specifikke kampagneforløb.

WEBSIGHT Communication by Form & Grafik leverer alt indenfor websites og netløsninger. I behøver derfor kun én leverandør, uanset hvilket produkt I vælger. Med udgangspunkt i nettets mange forskellige muligheder skaber vi individuelle og kreative websites. Vi kan både skabe et website fra start til slut, og vi kan arbejde videre med eksisterende løsninger. Vi kan også arbejde sammen med andre webbureauer eller udviklere og blot levere enkelte af hjemmesidens elementer.

Flere og flere virksomheder erstatter deres eksisterende, statiske hjemmeside med et såkaldt Content Management System. Det er et system hvor flere medarbejdere på samme tid kan arbejde med hjemmesidens indhold. Der er ingen specielle programmer til redigering. Alt foregår fra en helt almindelig browser og er derfor simpelt og tilgængeligt for alle. WEBSIGHT Communication by Form & Grafik forhandler Content Management Software.
Det er en oplagt kombination i markedsføringen, at den elektroniske reklame kan sammenkobles med den trykte, og det skal ingen hemmelighed være, at denne kombination kan spare Dem for mange omkostninger i fremstillingen, da billede- og tekstmateriale som regel, med mindre justeringer, kan bruges i begge medier.

Læs om CMS fra Concrete5 her